savabien

PROIZVODNI POGON INĐIJA

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE POGONA U INĐIJI

Površina postrojenja: 4.300m2. Automatizovana proizvodna linija za aluminijumske konstrukcije renomiranog nemačkog proizvođača Elumatec. Proizvodni kapaciteti od 120 jedinica u osmočasovnoj smeniObrada aluminijuma i PVC profila (kao i profila drvo-aluminijum i aluminijum-drvo)Jedinstveni CIM koncept proizvodnje
Najsavremeniji softverski alati (PrefSuite, Orgadata, Elusoft, itd.)

Pogon u Inđiji je namenjen za izradu aluminijumske stolarije vrhunskog kvaliteta, bilo prozora, vrata, elemenata fasada ili eneterijera. U procesu proizvodnje se primenjuju najstroža evropska pravila i norme, počev od nabavke visokokvalitetnih sirovina do završne kontrole kvaliteta finalnog proizvoda.

Vrhunska tehnologija i materijali, posvećeni i stručni ljudi čine da svaki naš proizvod bude kvalitetan,siguran i bezbedan.

U mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve moderne arhitekture i da u našem pogonu izradimo sve tipove aluminijumskih fasada i stolarije u saradnji sa renomiranim proizvođačima aluminijumskih profila.

Pored klasičnih, polustrukturalnih i strukturalnih AL zid zavesa, posedujemo i iskustvo u izvođenju ventilisanih fasada – od kompozitnih AL panela (npr. etalbond, alukobond.) i pločastih materijala (trespa, fundermax, parklex), do obloga od granitne keramike i keramičkih ploča.

U svim fazama izvođenja projekta insistiramo na preciznosti i tačnosti, kako u pogledu funkcionalnosti i kvalitetu izvedenih radova, tako i u poštovanju zahtevanih rokova.

Pogon u Surčinu je ponosni korisnik mašina za obradu aluminijuma renomiranog svetskog brenda – Elumatec.

Elumatec machinery

Aluminum Production Complex - Indjija

ENERGETSKI EFIKASNI PROZORI...

Velika paleta boja u plastifikaciji i eloksaži, u kombinaciji sa raznim tipovima stakala, omogućavaju nam da rešimo sve estetske zahteve savremene arhitekture, kao i da zadovoljimo najstrože zahteve za uštedom energije. Kvalitetna i energetski efikasna stolarija je pre svega odlična insvesticija i dugoročno rešenje za svaki dom, zato ona čini naš osnovni fokus. Energetski efikasan prozor danas predstavlja sinergiju svojih komponenti – profila od koga je napravljen i niskoemisionog stakla.

windows
alu door

...I VRATA

Sa ponosom nudimo čitav niz energetski pametnih opcija sa značajno smanjnim štetnim uticajima na životnu okolinu. Tim stručnjaka SAVABIEN-a je uvek posvećen istraživanju i razvoju racionalnih i efikasnih rešenja radi povećanja ukupne energetske efikasnosti objekata.

KONTAKT

KONTAKTIRAJTE NAS