PROFIL KOMPANIJE

O kompaniji Savabien

Kompanija SAVABIEN je osnovana 2006. godine sa sedištem u Vojvođanskoj 394a u Beogradu. Neprekidna ulaganja u softverska rešenja i najnovije vidove tehnologije u proizvodnji, kao i dve moderne fabrike ukupne površine 10.000 m2 čine SAVABIEN jednom od vodećih kompanija u regionu za preradu stakla i aluminijuma.

U kompaniji SAVABIEN usvojena je Politika Integrisanog Sistema, koja je zasnovana na ostvarenju i održavanju reputacije u poslovanju pružanjem brzih, pravovremenih i efikasnih usluga kupcima sa ciljem za dovoljenja njihovih zahteva, potreba i očekivanja. Vrhunski kvalitet proizvoda, uspostavljanje i održavanje sistema zaštite životne sredine i stalno unapređivanje ponuda i usluga su prioritetni zadaci u ostvarivanju dugoročne poslovne politike kompanije.

 

Poslujemo profesionalno, odgovorno i sa uvažavanjem. Poštujemo razlike i odgovorni smo za sve zaposlene, razvijamo radno okruženje i zajedničko poverenje. Neprekidno ulažemo u radni prostor i vodimo stalnu brigu o zaštiti i unapređenju životne sredine.

Naša Vizija

Naš osnovni cilj je da budemo lideri na tržištu u proizvodnji i obradi stakla, kao i u proizvodnjj aluminijumskih prozora, vrata, i fasada.Nastojimo da budemo profitabilna, socijalno odgovorna i tržišno orijentisana kompanija sa velikom ulogom u regionu, kao i na tržištu Evrope, Amerike, Azije i Afrike.

aluminum facade
facade glass architecture

Naša misija

Pouzdano snabdevanje tržišta proizvodima visokog kvaliteta, stalno unapređivanje ponuda i usluga, kao i čvrsta saradnja sa partnerima i kupcima predstavljaju temelje našeg poslovanja.

OD 2020 GODINE

SAVABIEN POSTAJE DEO KOMPANIJE FRIGO ŽIKA DOO RUMA

frigo zika production

Kompanija Frigo Žika doo

Lider u proizvodnji rashladne, termičke i neutralne komercijalne opreme u jugositočnoj Evropi. Kompanija sa tradicijom od preko 30 godina. Akvizicijom komapnije SAVABIEN uspeli smo da zaokružimo proces proizvodnje u sklopu proizvodnje rashladne opreme pri čemu kompanija SAVABIEN nastavlja sa svojom primarnom delatnošću izrade ALU stolarije, fasada i prerade i obrade stakla.

62

PROJEKTA

32

Zaposlena

3

NAGRADe

10

GODINa ISKUSTVA

KONTAKT

KONTAKTIRAJTE NAS