Изборник Затворити

O kompaniji Savabien

Kompanija SAVABIEN je osnovana 2006. godine sa sedištem u Vojvođanskoj 394a u Beogradu. Neprekidna ulaganja u softverska rešenja i najnovije vidove tehnologije u proizvodnji, kao i dve moderne fabrike ukupne površine 10.000 m2 čine SAVABIEN jednom od vodećih kompanija u regionu za preradu stakla i aluminijuma.

U kompaniji SAVABIEN usvojena je Politika Integrisanog Sistema, koja je zasnovana na ostvarenju i održavanju reputacije u poslovanju pružanjem brzih, pravovremenih i efikasnih usluga kupcima sa ciljem za dovoljenja njihovih zahteva, potreba i očekivanja. Vrhunski kvalitet proizvoda, uspostavljanje i održavanje sistema zaštite životne sredine i stalno unapređivanje ponuda i usluga su prioritetni zadaci u ostvarivanju dugoročne poslovne politike kompanije.

Poslujemo profesionalno, odgovorno i sa uvažavanjem. Poštujemo razlike i odgovorni smo za sve zaposlene, razvijamo radno okruženje i zajedničko poverenje. Neprekidno ulažemo u radni prostor i vodimo stalnu brigu o zaštiti i unapređenju životne sredine.

62

PROJEKTA

32

Zaposlena

3

NAGRADe

10

GODINa ISKUSTVA

Naša vizija

Naš osnovni cilj je da budemo lideri na tržištu u proizvodnji i obradi stakla, kao i u proizvodnji aluminijumskih prozora, vrata, eneterijera i fasadnih elemenata.Nastojimo da budemo profitabilna, socijalno odgovorna i tržišno orijentisana kompanija sa velikom ulogom u regionu, kao i na tržištu Evrope, Azije i Afrike.

Naša misija

Pouzdano snabdevanje tržišta proizvodima visokog kvaliteta, stalno unapređivanje ponuda i usluga, kao i čvrsta saradnja sa partnerima i kupcima redstavljaju temelje našeg poslovanja.

Kontaktirajte nas

Slobodno nas kontaktirajte u vezi bilo kakvog pitanja vezano za našu kompaniju i naše proizvode.

KONTAKTIRAJTE NAŠA PREDSTAVNIŠTVA

Savabien doo – Surčin staklo

Savabien doo – Indjija aluminijum