aluminum-joinery

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

ALUMINIJUMSKA VRATA I PROZORI

Zašto aluminijumska stolarija?

Zato što vam daje dugotrajnost, statičku čvstoću, jednostavno održavanje, dobru termo i zvučnu izolaciju. Kroz različite sisteme profila sa ili bez termo prekida, stičemo mogućnosti da isprojektujemo savršeno rešenje za svaku potrebu i namenu. Čak i tamo gde su enormni udari vetra I kiše.

Ako se poigramo bojama, nijansama, načinom završne obrade, možemo stvoriti proizvod sa kojim ćete biti potpuno zadovoljni i u estetskom smislu. Plastifikacije u visokom sjaju ili matirane, sa teksturom ili bez su redovne u našoj ponudi. Vrhunski kvalitet završne obrade garantuju naši partneri kroz Qualicoat standard.

SeaSide kvalitet plastifikacije uvek preporučujemo u primorskim zonama.

Prozori I vrata, podizno klizne staklene stene, ili fiksne pozicije radimo po projektnim I realnim merama. Zajedno sa vama I vašim arhitektom projektovaćemo optimalni proizvod za vaše potrebe.

Претходна
Следећи

REYNAERS PROFILI

Naša kompanija je ponosni saradnik belgijske kompanije Reynaers. Već više od jednu deceniju koristimo ove profile u izradi naših prozora i vrata. Reynaers sistemi su dizajnirani na način koji otvara okruženje, pospešuje energetsku efikasnost i sveobuhvatno obogaćuje životni/poslovni prostor u kojem su instalirani. Ono što karakteriše ove profile jeste jednostavan, a moderni stil izrade koji ističe staklene površine i optimizuje vidno polje vrata. Zglobni, robusni ili okretni sistemi kompanije Reynaers poseduju najbolje zaptivanje na tržištu kao i izuzetno visoke termalne performanse, uz širok spektar bezbednosnih rešenja. Detaljnu ponudu profila pogledajte u sekciji ispod.

ALUMIL PROFILI

Dugogodišnja saradnja sa poznatim svetskim brendom Alumil je našu ponudu vrata i prozora znatno unapredila i omogućila nam da kreiramo visoko kvalitetan proizvod koji odgovara gotovo svakom budžetu. Alumil sistemi koji su dostupni u našoj ponudu predstavljaju svetski standard u domenu aluminijumske stolarije, a mi smo u mogućnosti da vam pružimo rešenja spram Vaših zahteva, budžeta i specifikacija.

Detaljnu ponudu pogledajte u nastavku.

NAŠI PARTNERI

KONTAKT

KONTAKTIRAJTE NAS