Изборник Затворити

FABRIKA ALU STOLARIJE AL-IN

PROIZVODNJA ALU PROZORA

Kvalitetan aluminijumski prozor pouzdano štiti od buke, hladnoće i topline, a komorni sistem garantuje prekinuti termo most koji sa termoizolacionim staklom stvara prozor visokokvalitetnih izolacionih performansi. Ukoliko želite prozore koje je moguće dobiti u gotovo bilo kojim dimenzijama, modernih, ravnih i glatkih linija, u boji po izboru tada je aluminijumski prozor pravo rešenje za Vas.

Veliki izbor dimenzija i modela za više infromacija kontaktirajte nas

 

PROIZVODNJA ALU VRATA

Ulazna vrata se uglavnom izrađuju od aluminijumskih profila i u zavisnosti od vrste ulaza i namene prostorije izrađuju se od običnog profila ili sa termoprekidom. Način otvaranja vrata može da se kombinuje. Klasično otvaranje sa kvakama ili preko rukohvata, klizna, rotaciona, alles retour itd.
Vrste ALU vrata:

  • Alu vrata jednokrilna
  • Alu vrata dvokrilna
  • Alu ulazna vrata
  • Alu balkonska vrata
  • Alu pregradna vrata

Veliki izbor dimenzija i modela za više infromacija kontaktirajte nas

 

PROIZVODNJA VENTILACIONE ALU FASADE

Ventilisane/ventilacione alu fasade su dugogodišnje dokazano dobro rešenje kako u novim zgradama tako I kod renoviranja starih zgrada. One predstavljaju klasičan slučaj spoljašnjeg zida  sa toplotnom izolacijom sa “sa stanovišta građevinske fizike poželjne” spoljašnje strane I dodatnom zaštitom od atmosferskih uticaja alu panelima. To je sa tehničke strane najpouzdanije rešenje koje obezbeđuje najmanje oštećenja spoljašnjeg zida tokom eksploatacije.

Za više infromacija kontaktirajte nas

PROIZVODNJA PROFILA STAKLENE FASADE

Staklene fasade predstavljaju samonoseći, u celini zastakljen i toplo izolovan tip fasadne konstrukcije od aluminijumskih i statički odabranih vertikalnih i horizontalnih profila. Vertikalni i horizontalni profili podrazumevaju višekomorne profile i mogu vršiti odvodnjavanje konstrukcije u tri ravni na osnovu preklapanja profila.

Za više infromacija kontaktirajte nas