ALUMINIJUMSKI PROFILI VRATA

Aluminijumska vrata se uglavnom izrađuju od aluminijuma, a u zavisnosti od vrste ulaza i namena prostorije; izrađuju se od običnih profila ili profila sa termoprekidima.
Sistemi otvaranja vrata (klasično otvaranje, sa  kvakama, ručkama, klizna, rotaciona, automatska) se kreiraju spram zahteva klijenta i tipa ulaza.

Prednosti aluminijumskih vrata u odnosu na druge materijale:

  • Lakša su u odnosu na vrata izrađena od drugih materijala (PVC, čelik ili drvo) samim tim i dugovečnija.
  • Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • Mogućnost ugradnje specijalno dizajniranih panela za ulazna vrata.
  • Dostupnost izrade vrata u različitim bojama. Boja ne utiče na cenu.
  • Izuzetno otporna na atmosferske uticaje.

REYNAERS PROFILI

Naša kompanija je ponosni saradnik belgijske kompanije Reynaers. Već više od jednu deceniju koristimo ove profile u izradi naših prozora i vrata. Reynaers sistemi su dizajnirani na način koji otvara okruženje, pospešuje energetsku efikasnost i sveobuhvatno obogaćuje životni/poslovni prostor u kojem su instalirani. Ono što karakteriše ove profile jeste jednostavan, a moderni stil izrade koji ističe staklene površine i optimizuje vidno polje vrata. Zglobni, robusni ili okretni sistemi kompanije Reynaers poseduju najbolje zaptivanje na tržištu kao i izuzetno visoke termalne performanse, uz širok spektar bezbednosnih rešenja. Detaljnu ponudu profila pogledajte u sekciji ispod.

ALUMIL PROFILI

Dugogodišnja saradnja sa poznatim svetskim brendom Alumil je našu ponudu vrata i prozora znatno unapredila i omogućila nam da kreiramo visoko kvalitetan proizvod koji odgovara gotovo svakom budžetu. Alumil sistemi koji su dostupni u našoj ponudu predstavljaju svetski standard u domenu aluminijumske stolarije, a mi smo u mogućnosti da vam pružimo rešenja spram Vaših zahteva, budžeta i specifikacija.

Detaljnu ponudu pogledajte u nastavku.

NAŠI PARTNERI

KONTAKT

KONTAKTIRAJTE NAS