Servisni telefon

+381 11 22-66-150

Kontaktirajte nas da vam pomognemo oko odabira pravog prozora za vaš dom ili poslovni prostor.

O kompaniji Savabien

prozor-u-buducnost

Kompanija SAVABIEN je osnovana 2006. godine sa sedištem u Vojvođanskoj 394a u Beogradu. Neprekidna ulaganja u softverska rešenja i najnovije vidove tehnologije u proizvodnji, kao i dve moderne fabrike ukupne površine 10.000 m2 čine SAVABIEN jednom od vodećih kompanija u regionu za preradu stakla i aluminijuma.

U kompaniji SAVABIEN usvojena je Politika Integrisanog Sistema, koja je zasnovana na ostvarenju i održavanju reputacije u poslovanju pružanjem brzih, pravovremenih i efikasnih usluga kupcima sa ciljem za dovoljenja njihovih zahteva, potreba i očekivanja. Vrhunski kvalitet proizvoda, uspostavljanje i održavanje sistema zaštite životne sredine i stalno unapređivanje ponuda i usluga su prioritetni zadaci u ostvarivanju dugoročne poslovne politike kompanije.

Poslujemo profesionalno, odgovorno i sa uvažavanjem. Poštujemo razlike i odgovorni smo za sve zaposlene, razvijamo radno okruženje i zajedničko poverenje. Neprekidno ulažemo u radni prostor i vodimo stalnu brigu o zaštiti i unapređenju životne sredine.

Ostanimo u kontaktu!

Pratite novosti i dešavanja u kompaniji Savabien putem vašeg omiljenog načina povezivanja:
Newsletter, Google+, Facebook, Youtube. Rss feed

Newsletter Google plus facebook youtube Rss
Kompanija Savabien
Savabien info
Pomoćne funkcije
Servisi
Share this:  
Copyright 2013. Savabien doo Beograd