Servisni telefon

+381 11 22-66-150

Kontaktirajte nas da vam pomognemo oko odabira pravog prozora za vaš dom ili poslovni prostor.

Usluge


PROJEKTOVANJE → IZRADA → TRANSPORT → MONTAŽA

Cilj nam je da najsavremenijom linijom za obradu aluminijumskih profila, kvalitetnim profilnim sistemi ma i stručnim kadrom sa višegodišnjim iskustvom napravimo proizvod koji će biti pravi uzor za kvalitet na tržištu.


Kažite nam vaše ideje, a mi ćemo naći rešenje.

SAVABIEN nudi kompletan servis po sistemu „ključ u ruke“, od usluge projektovanja do izrade i montaže konstrukcija izrađenih od aluminijumskih profila. Projekte izvodimo uz saradnju naših licenciranih partnera na polju statike nosećih čeličnih konstrukcija i geodetskih snimaka i uz konstantnu nadzornu kontrolu kvaliteta.

Usluge u proizvodnji

Pružamo vrhunski kvalitet proizvoda, tačno na vreme i za svaki budžet. Uz naprednu tehnologiju, vrhunski servis i uslugu ostvarujemo i najsmelije zahteve i želje.

SAVABIEN proizvodna linija je jedinstvena u Evropi, koncipirana i izvedena prema uputstvima renomiranog proizvođača mašina za obradu aluminijumskih profila ELUMATEC. Automatizovani proizvodni proces, renomirani partneri i dobavljači, stručno znanje i kvalitetan stručni kadar su garancija naše uspešne i dugoročne poslovne saradnje.

Pogon stakla, Surčin →
Pogon aluminijuma, Indjija →

Ostanimo u kontaktu!

Pratite novosti i dešavanja u kompaniji Savabien putem vašeg omiljenog načina povezivanja:
Newsletter, Google+, Facebook, Youtube. Rss feed

Newsletter Google plus facebook youtube Rss
Kompanija Savabien
Savabien info
Pomoćne funkcije
Servisi
Share this:  
Copyright 2013. Savabien doo Beograd